Ženy květiny milují

Je obecně známé, že ženy květiny milují, rády je dostávají a při mnohých příležitostech je přímo i očekávají. Každá žena bude jistě polichocena, dostane-li kytici k výročí, narozeninám, svátku nebo jen pro potěšení.

Otázkou je však jakou květinu darovat? Celoročně určitě vedou růže, v létě se do popředí dostávají i zářivé barvy tulipánů a gerber. Některé ženy ocení spíše vázané kytice, jiné zase preferují jednoduchost jednoho květu. Situaci dále komplikuje symbolika přiřčená jednotlivým barvám a květům.

A tak tedy například bílá barva značí čisté svědomí, žlutá evokuje žárlivost, oranžová touhu a červená byla vždy symbolem lásky.

I samotné obdarování v sobě skrývá rizika faux pas. Standardně však stačí, pokud květinu nepředáte ještě zabalenou v mokrém obalu.

V naprosté většině případů však bude žena nadšená z každého květu, protože ženy prostě květy milují. Kam ale květinu umístit?

Kouzlo kytice je zvýrazněno krásnou vázou na květiny. V naší nabídce najdete rozmanité množství tvarů, velikosti a dekoru Bohemia Crystal váz. Váza na květiny je k dispozici v běžném i dárkovém balení. 

Related products