Českou republiku mnozí ve světě znají díky Praze, výtečnému pivu a legendárnímu Jardu Jágrovi. Dále však nelze opomenout i české škodovky, český křišťál a již více než 200 let starý bylinný likér Becherovka.
Becherovka se vyrábí podle tradičního tajného receptu, který v roce 1807 získal lékárník Josef Becher od doktora Frobriga z Anglie. Jejími základními surovinami jsou karlovarská voda, vysoce kvalitní líh, přírodní cukr a směs 32 bylinek a koření. Receptura na první pohled velmi jednoduchá, dokonalá chuť je však podmíněná přesnými poměry, které si likérka důkladně střeží a proto přesnou recepturu znají jen dvě osoby.
Becherovka lze skvěle využít pro míchané nápoje, znalci však potvrdí, že nejlepší je samotná. Ideální teplota pro servírování je -4 až -6 °C.
Becherovka je považována za 13. karlovarský pramen. Bezpochyby se jedná o český poklad, což ostatně dokládá i skutečnost, že se Becherovka vyváží do 35 zemí světa. Díky neutuchající oblibě nápoje jak na domácím tak i zahraničním trhu si můžete být jisti, že darováním Becherovky vždy potěšíte.
Díky stále rostoucímu zájmu rozšiřujeme Becherovka sety o nová menší balení a taktéž o balení s 1l Becherovky.