Obvyklým smyslem daru je vyjádřit obdarované osobě naši úctu a respekt a zároveň udělat radost. Najít však ten pravý dárek je mnohdy velmi těžké. O to těžší je to, je-li obdarovanou osobou někdo, koho dobře neznáme. Firemní dary v sobě nesou i další poslání a to snahu zaujmout, být zapamatován, navázat pozitivní atmosféru při prvním setkání apod.

Obchodní partneři

Mezi typické firemní dárky obchodním partnerům patří luxusní i běžné psací pera, kalendáře, bloky, láhve vína. V dnešní době se jedná o již standardní produkty, které má v repertoáru darů téměř každá firma. Odlište se od stereotypu. Váš dárek by neměl zapadnout.

Darováním kvalitní daru vyjadřujeme druhé osobě, že i naše služby a produkty budou kvalitní a bezchybné. Pomyslná hodnota daru pak v sobě skrývá i skutečnost, že je pro nás protistrana důležitá a nebojíme se investovat do společného vztahu. České křišťálové sklo je znakem luxusu a kvality. Není náhodou, že broušené sklo patří mezi nejvyhledávanější produkty, které u nás cizinci nakupují. Je Váš firemní partner ze zemí proslulých kvalitou vína, jako je Francie, Itálie či Španělsko? Vězte, že krásné skleničky na víno budou tím pravým darem, který nezapadne.

Zaměstnanci

Pořádáte firemní večírek nebo firemní party jako poděkování svým zaměstnancům za jejich nasazení? Nebo organizujete teambuildingovou akci se soutěžními prvky? Zpestřete tyto aktivity o tombolu nebo hodnotné ceny pro nejlepší týmy. Netradičním darem může být láhev Becherovky s 6 krásnými panáky na oslavu vítězství nebo dárkové dvojičky skleniček na šampaňské pro každého člena týmu. V tombole však potěší o dary jako vázy, mísy a další.

České broušené sklo je jedinečné, luxusní, krásné a plně využitelné, které Vám jistě pomůže otevřít dveře u Vašich budoucích obchodních partnerů a stejně tak pomůže upevnit již dlouhodobě budované vztahy. V případě potřeby je možné nechat vytisknout firemní logo na obal produktu nebo nechat logo vypískovat do skla. 

Related products